• Waar kan ik mijn startnummer ophalen?

  Je startnummer wordt NIET opgestuurd. Deze kun je samen met je shirt ophalen op 19 juni vanaf 15:00 op het plein van de Marke van Leusen in Nieuwleusen. Dit is tegenover Albert Heijn de Groot.

 • Samen starten

  Starten als team is mogelijk, hiervoor is het van belang dat jullie dezelfde teamnaam doorgeven tijdens het inschrijven. 

 • Waar wordt er gestart/gefinished?

  Start en finish bevinden zich op het plein van de Marke van Leussen. Dit is ook het plein waar om 18.50 de warming-up plaats zal vinden.

 • Is er EHBO aanwezig?

  Er is voldoende EHBO aanwezig tijdens de funrun. Deze zijn mobiel zodat zij snel op de plek van bestemming kunnen komen (mocht dat nodig zijn).

 • Waar kan ik parkeren?

  Auto
  Parkeren kan op verschillende locaties. Dit zijn o.a. de parkeerplaatsen bij de kerken in Nieuwleusen en op de parkeerplaats van De Spil. Wij willen degene die met de auto komen vragen om zoveel mogelijk gebruik te maken van de genoemde parkeermogelijkheden en niet dichter in de buurt van het parcours te parkeren.

  Fiets
  De fietsen kunnen geparkeerd worden aan de zijkant van de Burg. Backxlaan tussen de kruising met De Smeule en de kruising met de Marke van Leusen.

  Om er voor iedereen een geweldig loopfeest van te maken wordt gevraagd om de aanwijzingen van onze vrijwilligers op te volgen.

 • Zijn er kleedkamers aanwezig?

  Er kan gebruik gemaakt worden van kleedkamers. Er zijn kleedkamers voor mannen en vrouwen. Er zijn geen lockers aanwezig. Het laten liggen van persoonlijke eigendommen is op eigen risico.

 • Zijn er na afloop douches beschikbaar?

  Na afloop zijn er geen douches beschikbaar. Dat wil niet zeggen dat je niet lekker fris over de finish komt.

 • Wordt er rekening gehouden met de weersomstandigheden?

  Met diverse weersomstandigheden zal rekening gehouden worden. Deelnemers worden hierover geïnformeerd in de nieuwsbrief die de week voor de funrun wordt verstuurd. Bij het kopje kleding staat wat je zelf kan doen m.b.t. de weersomstandigheden.

 • Welke kleding kan ik het beste aantrekken?

  Allereerst is het belangrijk om kleding aan te trekken welke past bij de weersomstandigheden. Daarnaast adviseren wij de volgende kleding.

  Schoenen
  Het is handig om schoenen aan te trekken die een beetje grip hebben en niet te zwaar zijn. Dit zal je helpen om alle obstakels te verslaan.

  Bovenkleding
  Qua bovenkleding adviseren wij iets strakkere kleding welke niet van katoen is. Aangezien de mogelijkheid bestaat dat je nat wordt is het aan te raden om een thermoshirt er onder aan te trekken.

  Onderkleding
  Trek aan wat je fijn vindt. Het advies is wel om een langere hardloopbroek (tot over de knieën) aan te trekken. Dit gezien de obstakels welke tijdens de funrun overwonnen moeten worden.

  Brillen en lenzen zijn tijdens de funrun geen probleem.

 • Kan ik mijn inschrijving door verkopen?

  Ja je mag je startnummer doorverkopen. Gegevens 2 weken voor het evenement doorgeven, daarna kunnen we het niet meer omzetten dit i.v.m. de drukte van de voorbereiding. Gegevens mailen naar info@go4fast.nl

 • Tickets/inschrijvingen.

  Voor de funrun dient iedere deelnemer zich individueel in te schrijven. Je kan bij je inschrijving aangeven of en met welke loopgroep je wilt deelnemen. Door dit aan te geven zorg je er voor dat je gezamenlijk kan starten.

Partners: